Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як стало відомо Весь Кривий Ріг з повідомлення винахідника та підприємця Віталія БРИЗГАЛОВА, проєкт Баггі COOLON CTRLz повноцінно можемо запускати у виробництво

280522 7 min

280522 8 min

280522 9 min

Багато років займаючись розробкою «девайсів», Віталій чітко усвідомлює, що лише серійне виробництво має сенс. Нашим виробникам транспорту 500 автівок на рік за щасття, при розрахункових потужностях 40 тисяч, то все знаходиться в глибокій комі.

Розробивши техпроцес баггі, зробивши першу як є, зробивши креслення, винахідник зрозумів, що воно скоріш за все небуде мати масштабу. Тому на Криворіжжі зупинилися.

Тобто збирання тривало, а Віталій з інженерами взяли паузу і передивились техпроцес. Підготували багато розрахунків, і оптимізували технологію для суттєвого прискорення.

Тепер проєкт Баггі COOLON CTRLz повноцінно можемо запускати у виробництво. Підготовлений лазерний розкрій труб, листів для точного і швидкого стикування. Підготовлені різноманітні шаблони кутів і направляючі псевдо стапелі.

Зроблено хронометраж процесів, і звісно порахувано собівартість +/- в залежності від цільового призначення. Тепер в Кривому Розі готові робити автівки на замовлення.

За абсолютно чесною, волонтерською вартістю автівки без прибутку - 70 тисяч грн за базову версію та до 90 за посилену. За бажанням можемо додати потрібні опції і змінити щось під особливі потреби.

Також вже знайшли та орендували великий пром майданчик, і Бризгалов починає шукати людей для цієї роботи. Тож зварювальник п/а, слюсарі, механіки, звертайтесь, тільки Кривий Ріг!

Також винахідник готовий продовжити інвестиційну діяльність проєкту COOLON. Інвестуйте вже зараз, від 10 тис USD - для придбання дуже необхідного високоліквідного обладнання, а вже наступним етапом почнемо офіційну діяльність по електровантажівкам і надамо акції на інвестовану суму.

- Шалено зростає попит на електричну логістику. І ми готові прискорюватись. Я вірю в Україну, вірю в ЗСУ. Вірю в Перемогу, - резюмує Віталій БРИЗГАЛОВ.

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!