Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Інформація для мешканців Кривого Рогу – у Приватбанку можна взяти кредит на купівлю житла чи власного транспорту. Якщо влаштують умови...

040118 11

У липні 2017-г року ПриватБанк поновив видачу кредитів для купівлі житла. І вже 15 родин в Кривому Розі облаштували своє власне гніздечко. Програма «Житло в кредит» стосується як новобудов, так і вторинного ринку. Термін кредитування - до 20 років. Відсоткова ставка - від 17,9%. Клієнт може достроково виплатити кредит - без жодних комісій.

45 криворіжців забули про тортури поїздок громадським транспортом. Вони придбали авто в кредит через ПриватБанк.
- Умови програми «Авто в кредит» дещо змінились, - коментує керівник напрямку споживче кредитування Криворізької філії ПриватБанку Антон Гореславець. - Клієнти можуть придбати як нові авто (18% річних), так і вживані машини від будь-якого власника (23.9% річних). Наша програма враховує потреби криворіжців з різним рівнем статків.

Максимальна вартість авто не обмежена. Термін кредитування складає від 1 до 5 років. Авансовий платіж стартує від 10% вартості машини. Програмою передбачено ще кілька приємних бонусів. Якщо аванс 25% і більше, страховий поліс КАСКО оформлювати не обов’язково. А оформлення документів у сервісному центрі МВС бере на себе банк.

Про усі можливості придбання машини чи житла у кредит готові розказати спеціалісти. Треба лише зателефонувати (097) 912-52-67.

Підготувала до публікації
Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Товари та Послуги Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!