Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

Еще одно письмо из почты сайта Весь Кривой Рог показывает, что не се в нашем городе понимают, что суть АКЦИИ привлекать клиента в будущем, поощряя на новые покупки, а не отталкивать его от себя хитромудрыми уловками...

Анна К.
11:31 – 25.12.17р.

Дорогі друзі, настав час Різдвяних та Новорічних приємних турбот, біготні і метушні в пошуках подарунків для найрідніших людей у вашому житті! Тому, багато супер, мега та міні-маркетів пропонують шалені знижки на будь-який товар, на будь-яку вимогу та на будь який гаманець! Якщо в гаманці не густо, турботи і сторону!

Надзвичайна і "Чесна вигода" чекає на вас в будівельному супер-маркеті "Епіцентр" і "ДЕКО"!

Купившись на рекламу, озброївшись списком подарунків я сміло почимчикувала в "ДЕКО" за приємностями для рідні. Благо діло, йшла з "тверезою" головою, розуміючи, що лишнього не купуватиму.

Придбала книгу "Дім дивних дітей", дві штуки чаю "Richard" і брелок! Загальна сума покупки повинна була скласти 137,72 грн.

Перший сюрприз буду коли, відсканували книгу, і ціна її була 114, 60! Я відмовилася від покупки, касир відсторнував її з чеку.
Далі чай, що коштує 29,32 вибили по 41,89, але нижче була знижка! Чай продавався за звичайною ціною, без червоного цінника з позначкою акції!

Запросила адміністратора! За ним пішли і... не повернулися!

Взявши книгу, я повернулася на відділ, щоб переконатися в тому, що я не з'їхала з глузду і виявилося, що цінники зникли! АЛЕ! В мене є фото, бо озброєна постами про брехні в маркетах, я зробила хід конем.

Кличу адміна, не виходить!? Хлопчина з відділу у розпачі, пояснює збираючись, що це проблема головного офісу!

А тепер, УВАГА! На ціннику "Чесна вигода" вказана ціна "до" і "після" знижки! Ціна "до" складає 81,39 грн. на касу більше 114! Період дії акції з 9.12-31.12.17! Про зміни щодо акції мови немає! Тобто, магазин який обіцяє мені акційний товар винен його відпустити за заявленою ціною!

Адмін не з'явився! На моє прохання дати мені номер телефону адміністрації всі зникли з поля зору!
Вийшла з маркету, знайшла в інеті телефон, і на іншому кінці почула, що все з'ясуть, розберуться!

При цьому ні прізвища, ні адреси, ні навіть телефону не перепитали!
Я чесно сказала про те, що напишу публікацію про те, як маркет дурить людей!

Написала!
Друзі, будьте пильні, переглядайте чеки, бо там де багато позицій 100% ЧЕСНО надурять!

P.S. Велике прохання до тих, хто буде найближчим часом в "Епіцентрі", а саме в "ДЕКО", якщо буде неважко зверніть увагу на книжку "Дім дивних дітей" хочу порівняти, яка зараз "акційна" ціна! Дякую!

Юлия ЛАПОЧКИНА,
специально для рубрики
Товары и Услуги Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Анна К.

Коментарі   

+1 #2 Владимир 26.12.2017, 14:33
В "ДЕКО" частенько практикуется попытка оттолкнуть покупателя. Убедились на себе. В прошлом году покупали гардины: история такая же, как у Анны с книгами. Ушли ни с чем - настроение соответствующее. В этом году решили что может что-то изменилось. Пытались купить одеяло по так называемой АКЦИИ. Не получилось. Нач. отдела заверяла, что сбой в программе и вопрос 100% решится положительно в течение непродолжительного времени. Через 2 дня по телефону сказала приезжайте. Приехали и узнали, что выбранное одеяло по вине КИЕВА стоит на 200грн больше заявленой ранее цены!!! УПС. Настроение Соответствующее. Называется наступили на те же грабли! Постараемся больше на грабли не наступать, т.е. обходить стороной "ДЕКО" и соответственно совет друзьям и знакомым - ДРУЗІ БУДЬТЕ ПИЛЬНИМИ - ПЕРЕГЛЯДАЙТЕ ЧЕКИ!!!
Цитата
+4 #1 Светлана 25.12.2017, 22:29
Уважаемая Анна!от администрации гипермаркета приношу извинения за такую ситуацию. У нас товар продается строго по ценникам. Если случаются сбои в программе мы на кассе компенсируем покупателю разницу сразу же. В данном случае продавец поступил непрофессионально и очень жаль что данная ситуация не дошла до администратора. Просим Вас в любое удобное для Вас время связаться с администратором по тел. 462-00-98.Мы не хотим чтоб у Вас остались негативное впечатления о нашем гипермаркете.Мы ценим каждого покупателя и пытаемся максимально влаживать в персонал правила обслуживания. Но не всегда эти правила выполняются, как видно.К таким сотрудниками будут приняты соответствующие меры.В данной ситуации Вы абсолютно правы и продавец обязан продать по той цене которая указана на ценнике.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!