Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Сайт Весь Кривой Рог с интересом продолжает наблюдать за деловыми интересами владельца группы «Это Кривой Рог, Детка»!» Антона Гольденберга! Ведь «подсматривая» за молодыми, перспективными, успешными, можно и самому немного разбогатеть... Или немножко пролететь за компанию...

170617 19

Сначала Антон ГОЛЬДЕНБЕРГ купил 1 (один) биткоин. А спустя 3 (три) недели сообщил, что заработал на этом 1040 (одна тысяча сорок) додлларов США...

Anton Goldenberg
- Кто помнит пост как я три недели назад купил биткоин?
Купил я его по курсу 1700 долл. за один биткоин.
Сегодня курс варьируется от 2400 до 2500 за один биткоин.
+ получил 240$ доп. прибыли с биржи.
Итог +1040$.
Кому интересна тема инвестиций и заработка на криптовалюте, пишите в л.с.
Буду рад вам помочь с регистрацией, и заработать свой партнерский бонус от системы...
И вам хорошо, и мне приятно...
На сегодняшний день, минимальный порог входа в систему автотрейдинга всего 150$...

А вчера, 16 июня, всех желающих в Кривом Роге учили, что такое «биткоин», и с чем его едят...

Это Кривой Рог, детка. ЭКРД
Приглашаем на мероприятие.
Тема: "Что такое Bitcoin. Презентация платформы автоматического трейдинга Trade Coin Club."
16 июня, гостиница Park House. Начало 18-30.
Вход 50 грн.
Специальный гость из Киева - Александр Притуленко.
Заполните форму предварительной регистрации, и получите в подарок электронную версию книги «Биткоин-Цифровое золото», автор Натаниел Поппер.
А всем кто посетит мероприятие, в подарок еще одна книга, бестселлер 2017 года. «Блокчейн - система новой экономики»...

А теперь немного информации от центральных СМИ – кто пользуется биткоинами в Украине...

РОЗПОВІДАЄ ТСН - Біткойни перетворюються з валюти для приватних осіб в бізнес-інструмент. Українські заклади, інтернет-магазини і сервіси замовлення квитків пропонують розраховуватися Bitcoin — це зручно і надійно. Для клієнтів криптовалюта — цікавий досвід і можливість розплачуватися анонімно. Команда BTCU.biz дізналася про українські компанії, які вже приймають до оплати біткойни.

Зареєструвати домен і хостинг

Для IT-сервісів біткойни — справа звична. Хостинг-провайдер і реєстратор доменних імен RX-NAME, який працює в Україні з 2002 року, перейшов до використання Bitcoin.

Глава RX-NAME Олексій Проворний розповів про переваги Bitcoin у порівнянні з традиційними валютами: "Клієнти не бояться оплачувати послуги, а платіжні дані неможливо вкрасти при оплаті. Ми не переживаємо щодо шахрайських операцій та чарджбеку. Біткойнами клієнти можуть сплатити будь-яку суму з невеликою комісією у будь-який час. Наприклад, клієнти з Китаю воліють оплачувати послуги карткою UnionPay. В Україні прийняти платіж такою картою ми не можемо: на допомогу приходить оплата "транзитом" через біткойни. Така ж ситуація і з PayPal. Є великий попит, але прийняти гроші через цю систему в Україні поки не можна. Біткойни допомагають не втрачати таких клієнтів".

Купити квитки в кіно

Онлайн-сервіс замовлення квитків в театр, кіно, на фестивалі та інші культурні заходи 2Show в рамках одного з оновлень сервісу реалізував оплату біткойнами, оскільки така валюта виявилася зручною для клієнта і власне компанії.

Власник сервісу Олесь Слободенюк каже: "Коли ми рекламували цей спосіб оплати на 2show.mobi, надходило 1-2 платежі на місяць. Зараз — один платіж в 2-3 місяці. Чи варто взагалі торговим точкам приймати біткойни? Моя відповідь однозначна: так, варто. Інше питання, чи варто витрачати біткойни? В останні роки ми бачимо, як зростає долар відносно гривні. Але ми також бачимо, як зростає біткойн відносно долара. Тепер уявімо: у вас в гаманці є гривня, долар і біткойн. Що вигідніше витрачати першим? Звичайно, гривню. Але торговій точці вигідніше взяти біткойни, тому продавець може запропонувати гарну знижку покупцеві з біткойнами.

Першим моїм бізнесом, який почав приймати біткойни в якості оплати, був магазин продуктів в Києві. Це був маркетинговий хід: ми стали першими в Україні, хто почав продавати продукти за біткойни. І ми й досі залишаємося єдиною торговою точкою на карті blockchain.info в Україні".

Заощадити на обігріві будинку

Нещодавно почав роботу магазин hotmine.io, де можна купити обладнання для майнінгу біткойнів. Майнери виділяють багато тепла, яке також можна використовувати для обігріву. Засновники проекту придумали використовувати тепло, що виділяється процесорами, для обігріву житла, тому котел не тільки гріє будинок, але і самостійно заробляє гроші. Зараз, коли квитанції від теплоенерго для жителів невеликої квартири досягають чотиризначних сум, таке рішення виглядає розумним.

Оплатити послуги адвоката

До роботи з біткойнами перейшли не тільки онлайн-сервіси, але і компанії, що пропонують реальні послуги. Серед них і Juscutum, одна з п'яти кращих юридичних компаній, яка займається захистом бізнесу і стала першим українським підприємством галузі, яке приймає до оплати біткойни. Juscutum займається медійним правом і IT, а також співпрацює з іноземними компаніями. Bitcoin дозволяє Juscutum швидко здійснювати міжнародні перекази і реалізовувати власні проекти, пов'язані з криптовалютами.

Артем Афян, керівний партнер в Juscutum, розповів, що Bitcoin був цікавий компанії і з юридичної точки зору: "Власне оплату ми сприйняли як юридичну задачу: як потрібно оформити даний дохід".

Відвідати курс сучасної флористики

Зацікавилась біткойнами і київська школа флористики Asant Studio. Анастасія Антонова, головний викладач школи, зазначила, що компанія почала приймати Bitcoin до оплати 2 роки тому. Поки що криптовалютою скористалися всього один раз. Анастасія пояснює це тим, що "...в основному наші клієнти — люди більше творчі, і їм важко розбиратися у всіх сучасних тенденціях електронного світу".

Перевезти пшеницю, ячмінь і патоку

Компанія Golden Corn займається логістикою, працює по всій Україні і виконує доставку специфічних вантажів: негабаритних, патоки і рослинних масел.

Біткойнами підприємство зацікавилося порівняно нещодавно. Директор Golden Corn Ярослав Ласка розповів, що компанія почала приймати оплати через Bitcoin зовсім нещодавно. Ярослав додав, що таких транзакцій поки не було, але компанії цікава робота з криптовалютою.

Організувати доставку квітів

UFL — великий квітковий холдинг, що працює протягом 13 років. Організований підприємством сервіс доставки працює у 200 країнах, а представництва — в великих містах СНД. Тільки в Україні відкрито 10 квіткових магазинів. Такому бізнесу криптовалюта виявилася цікавою в тому числі через малу кількість формальних процедур для виконання міжнародних переказів.

У UFL кажуть, що підключили оплату через Bitcoin одними з перших в країні. Олексій Созінов із UFL також зазначив, що кількість оплат криптовалютою в UFL поки що порівняно невелика. На його думку, люди хочуть інвестувати в такі гроші, а не витрачати їх. Олексій має намір відвідати найближчу конференцію, присвячену криптовалютам.

Замовити футболку і чашку з індивідуальним дизайном

Оплату в біткойнах приймає український інтернет-магазин mirfutbolok.org.ua, який пропонує одяг, чашки і рюкзаки з індивідуальними принтами. Про технологію криптовалюти дізналися в інтернеті, намагались майнити біткойни самостійно через хмарний майнінг.

Ольга Алексєєва, "Світ футболок", зазначила: "На сайті пропозиція щодо оплати покупки біткойнами з'явилася в травні 2016 року. За цей час людей, які зацікавилися подібним способом оплати, було всього п'ятеро, з них оплатило подібним чином замовлення двоє".

Які перспективи розвитку Bitcoin в Україні

Про популярність Bitcoin в Україні свідчить те, що за кількістю відвідувань сайту Blockchain.info Україна вийшла на четверте місце, поступившись лише Росії, США і Нігерії, населення яких значно більше. Та й так званий "гастрономічний" флешмоб #takemybitcoin, який набрав популярність в 2015 році і закликав власників закладів приймати біткойни до оплати, свідчить про ставлення українців до цієї валюти. Завдяки її популяризації України стала однією з топ-5 країн світу за кількістю користувачів Bitcoin-гаманців.

Звичайно, на даному етапі розвитку системи біткойнам важко конкурувати з традиційними платіжними методами в офлайні. Ця система розкриває свої унікальні переваги в транскордонних мікроплатежах, покупці віртуальних товарів і навіть у міжнародній благодійності.

Сервіс BTCU.biz дозволить отримати досвід самостійного використання Bitcoin: досить обміняти "зайві" сотню або дві гривень на криптовалюту і спробувати придбати товари або зіграти на підвищенні курсу. Реальному власникові криптовалюти буде простіше розібратися з тим, як вона працює і які вигоди приносить. Почати ж можна з невеликих вкладень - від 50 гривень.

Подготовила к публикации
Юлия ЛАПОЧКИНА,
специально для рубрики
Товары и Услуги Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!