Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Бизнес в Украине чутко отреагировал на «повышение жизненных стандартов». Чтобы платить больше налогов и зарплат, есть только один выход – поднимать цены на свою продукцию или услуги... Жителей Кривого Рога, пользующихся услугами мобильного оператора «Киевстар» последняя информация не порадует...

130117 12

З 1 лютого 2017 року мобільний оператор "Київстар" піднімає ціни на ряд своїх тарифних планів.
Як повідомляється на офіційному сайті компанії, припиняють діяти тарифні плани "Все за 40", "Все за 70", "Все за 120", "Все за 95" та "Все за 150". Абоненти зазначених тарифних планів безкоштовно і автоматично будуть переведені на тарифні плани "Все по 65", "Все за 90", "Все за 125", "Все за 110" і "Все за 175" відповідно.
Відтак абонентська плата на нових тарифних планах зросте від 5 до 25 гривень, в той же час кількість інтернет-трафіку, дзвінків на інших операторів і інших послуг також збільшиться, пообіцяли в компанії.
Також з 12 січня "Київстар" закриває тарифні плани "Київстар Дзвінки", "Київстар Дзвінки. Регіон 1", "Київстар Дзвінки. Регіон 2", "Київстар Дзвінки +" і ряд інших старих тарифів на нинішню лінійку тарифних планів "Розмови" і "Онлайн ".

Также уже факт, который не особо афиширует компания, что с 1 февраля будут отменены бонусы при оплате Интернета. Ими больше нельзя будет пополнить мобильный счет...

Подготовил к публикации
Илья ПЕТРЯК,
специально для рубрики
Товары и Услуги Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!