1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як стало відомо Весь Кривий Ріг з повідомлення «Профспілки металургів і гірників України», «Ударом у спину» вважають українські захисники «ініциативу» від Г. Третякової

200622 24 min

Голова Профспілки металургів і гірників України О. Рябко звернувся до очільників депутатських фракцій у Верховній Раді Д. Арахамії («Слуга народу»), А. Герасимова («Європейська солідарність»), Ю.Тимошенко («Батьківщина»), О. Устінової («Голос»), Ю. Бойка («Платформа за життя та мир»), Т. Батенка («За майбутнє»), О. Кулініча («Довіра»), І. Абрамовича («Відновлення України») із закликом не голосувати за поправку №75 до ст.119 КЗпП України, висунуту народною депутаткою Г. Третяковою.

Сумнозвісна своїми антисоціальними ініціативами Г. Третякова на цей раз пропонує звільнити роботодавця від обов’язку збереження середньої заробітної плати працівникам, призваним на військову службу.

«До Профспілки металургів і гірників України, - йдеться у зверненні голови ПМГУ, - почали надходити звернення членів профспілки, що зараз знаходяться в зоні бойових дій, яких відверто обурює таке цинічне відношення до захисників України. Воїни, які нині боронять нашу країну на фронті, а після перемоги будуть відбудовувати країну на робочих місцях, вважають такі пропозиції «ударом в спину» по відношенню до них та їхніх сімей».

До того ж, ця цинічна пропозиція була внесена на розгляд Комітету ВРУ з питань соціальної політики та захисту ветеранів з порушенням відповідного регламенту.

Враховуючи викладене, ПМГУ закликає народних депутатів при розгляді проєкту Закону № 7251 не голосувати за поправку № 75 до ст. 119 КЗпП України.

Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Робота та Вакансії Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!