1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Як стало відомо Весь Кривий Ріг з офіційних джерел, надвечір п’ятниці на Дніпропетровщині сталося два ДТП, в яких транспортні засоби перетворились на металобрухт. В причинах таких автотрощ розбираються правоохоронці

130822 16 min

130822 17 min

12 серпня о 18:33 на вулиці Томська Самарського району міста Дніпро, внаслідок ДТП перекинувся легковий автомобіль. Водій знаходиться затиснутий між дорожнім покриттям та транспортним засобом.

По прибуттю надзвичайників до місця події встановлено, що сталась дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. Водій легковика «Jaguar» не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з легковиком «Ford» та спеціальним транспортним засобом «Citroen» (швидка допомога).

Внаслідок зіткнення «Jaguar» перекинувся на дах, водія автівки затиснуло між понівеченим транспортним засобом та дорожнім покриттям. Фахівці Служби порятунку «101» за допомогою спеціального аварійно-рятувального інструменту припідняли легковик та звільнили водія, 1979 року народження.

Постраждалого чоловіка госпіталізовано до лікувального закладу працівниками екстреної медичної допомоги.

Також читайте -

130822 18 min

12-го серпня о 20:55 на автошляху «М-04» поблизу селища Троїцьке Української селищної територіальної громади Синельниківського району, перекинувся автомобіль та в ньому затиснуті люди. За викликом одразу направлено рятувальників міста Петропавлівка та Павлоград, у складі 2-х відділень.

По прибуттю надзвичайників до місця події встановлено, що на автошляху «Знам’янка – Луганськ - Ізварине» сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля «Ford».

Попередньо з’ясовано, що водій транспортного засобу не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та перекинувся на дах. На момент події в автівці перебувало дві людини.

Внаслідок перекидання транспортного засобу відбулась деформація кузовних елементів та люди опинились заблоковані в ньому.

Рятувальники за допомогою шанцевого інструменту деблокували двох чоловіків та передали працівникам екстреної медичної допомоги для подальшої госпіталізації до лікувального закладу.

Також читайте -

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Дніпропетрвощини
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!