1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Зруйновані будівлі, підприємства та газопровід – поліція Дніпропетровщини документує наслідки злочинів рф, повідомляє Весь Кривий Ріг

090822 18 min

Вночі окупанти завдали ударів по Нікопольському та Синельниківському районах. Попередньо один постраждалий - 46-річний чоловік, йому надано медичну допомогу.

Внаслідок нічних обстрілів окупантів у Нікополі пошкодження має багатоквартирний будинок, адміністративні та технічні будівлі чотирьох підприємств, а також пошкоджено газопровід та трансформатор. Остаточна інформація уточнюється.

Приблизно на 9-ту годину до поліції Нікопольщини надійшло 22 повідомлення про обстріли. Наразі на місці працюють слідчо-оперативні групи Нікопольського РУП, вибухотехніки та працівники ДСНС.

Також близько 4-ї години ранку ворог обстріляв с. Великомихайлівка Синельниківського району. Постраждалих не має. Так, на Синельниківщині російські військові пошкодили декілька автівок та будинків.

Після обстрілів поліцейськими проводиться ретельний огляд та фіксація місць влучання, обстежуються території руйнувань, проводиться збір речових доказів.

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Дніпропетровщини
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!