1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Поліція Дніпропетровщини застерігає батьків: малолітні діти мають бути завжди у полі зору дорослих. Про нещасний випадок 7 квітня – в матеріалі Весь Кривий Ріг

070422 19 min

7 квітня до поліції надійшло повідомлення про травмування 5-річної дівчинки в результаті падіння з 3-го поверху. Дитину із тяжкими травмами госпіталізовано до лікарні, усі обставини події правоохоронцями з’ясовуються.

Поліцією попередньо встановлено, що дитина знаходилася вдома з батьком у м. Тернівці. Поки батько спав малеча залізла на підвіконня та випала із вікна 3-го поверху.

Дитина отримала травми та була ушпиталена до реанімаційного відділення Павлоградської лікарні. Наразі стані малечі тяжкий.

Шановні батьки на вулиці стало набагато тепліше, вікна у більшості випадків дорослими залишаються відкритими. Нагадуємо, що відповідальність за безпечне середовище для дітей у домівках, несете саме ви, тому обов’язково дослухайтесь наших порад:

- не залишайте дітей на самоті у кімнаті, де відчинене вікно, розповідайте їм про можливу небезпеку;

- не треба ставите біля вікон меблі, щоб дитина не могла залізти на підвіконня;

- встановіть замки, фіксатори або блокуючі пристрої, що унеможливлять відкриття вікна дитиною;

- за можливості, використовуйте спеціальні посилені москітні сітки або замисліться про встановлення захисних ґрат на вікнах.

Поліція застерігає мешканців Дніпропетровщини щодо відповідального ставлення до батьківських обов’язків.

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Дніпропетровщини
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!