1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як стало відомо сайту Весь Кривий Ріг, на початку цього тижня у селі Старолозуватка Дніпропетровській області сталося нещастя. Четверо дорослих та 6 дітей залишились без даху над головою через пожежу

190720 1 min

6 липня о 8-мій годині ранку у селі Старолозоватка Синельниківського району загорілася хата родини Верташ. На щастя, ніхто не постраждав. Втім, коли пожежники впоралися з вогнем, стало ясно, що багатодітна родина залишилась без житла. Найгіршим було те, що у будинку повністю згорів дах.

«Вціліли стіни, деякі меблі. Із цим можна жити, пофарбувати, прибратися. Але даху зовсім не стало. Відновити його коштує дорого, у нашої родини немає стільки коштів», - розповідає Наталія Верташ.

Прохання про допомогу родині майже одразу розлетілося мережею Інтернет. Спочатку родині допомагали односельці та рідні: прибрати на місці пожежі та прихистити на ніч.

Керівництво місцевої громади виділило з бюджету ОТГ 8 тисяч гривень. Втім, цих коштів не достатньо, аби збудувати новий дах, закупити матеріали та найняти людей.

Підприємці регіону відгукнулися на прохання влади допомогти. Буквально через день тут почалися відновлювальні роботи.

Наразі вже замінене перекриття. Закуплені близько 7 кубів деревини, оздоблювальні матеріали, утеплення – близько 180 квадратних метрів. Наразі над будинком натягують плівку, аби уберегти житло від можливого дощу. Повністю новий утеплений дах родина матиме вже через 3 дні.

«Ми не очікували, що нам так швидко допоможуть з ремонтом даху. Про таке можна було тільки мріяти, це дивовижно. Велика подяка голові облради та підприємцям за своєчасну реакцію і швидкість виконання ремонтних робіт у нашому будинку!» - Наталія Верташ.

190720 2 min

190720 3 min

Підготувала до публікації
Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Дніпропетровської області
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!