1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Сотрудниками областной прокуратуры совместно с правоохранителями задержан при получении взятки заместитель начальника Днепровской исправительной колонии №89

Заместитель начальника по социально-воспитательной и психологической работе, подполковник внутренней службы, вымогал 20 000 гривен неправомерной выгоды, и был задержан 31 января при ее получении.
За этот куш офицер обещал решить вопрос со смягчением режима содержания осужденного, отбывающего срок в колонии.
Следственные действия продолжаются.

Прокуратурою Дніпропетровської області, за оперативним супроводженням Управління захисту економіки в Днiпропетровськiй областi, а також за сприяння ЦАДКВС України, у рамках кримiнального провадження за ч. 3 ст. 368 КК України, спільно з працівниками відділу внутрішньої безпеки по Південно-Східному межрегіональному управлінню з питань виконання кримінальних покарань та пробації, викрито на "гарячому" заступника начальника iз соцiально-виховної та психологiчної роботи - начальника вiддiлу соцiально-виховної та психологiчної роботи Державної установи «Днiпровська виправна колонiя 89» пiдполковника внутрiшньої служби, який вимагав та 31.01.19 отримав неправомiрну вигоду в розмiрi 20 000 гривень, за вирiшення питання щодо пiдготовки матерiалiв, для пом’якшення режиму утримання засудженого.
Зазначену посадову особу затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо оголошення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України та обрання запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Днепропетровской области
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Прокуратура области

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!