1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Правоохоронці шоковані віком затриманого – 61-річний пенсіонер, що мав довідку пацієнта ПНД, «розважався» тим, що вночі бив автомобілі, припарковані на подвір’ях

041018 13 min

Як було встановлено, 61-річний пенсіонер вночі виходив на вулицю та кидав у лобове скло автомобіля камінь. Коли спрацьовувала автомобільна сигналізація – тікав. При перевірці виявилось, що чоловік знаходиться на обліку у лікаря-психіатра.
Заяви до Самарського відділення поліції м. Дніпра почали надходити з березня цього року. Мешканці житлового масиву Придніпровськ скаржилися, що хтось систематично б’є лобові стекла в автомобілях, припаркованих у дворах будинків. В поліції зареєстрували понад 40 скарг громадян на пошкодження їх транспортних засобів.
Встановити зловмисника вдалося дільничним офіцерам поліції за відеозаписом з камери спостереження, яка зафіксувала факт вчинення правопорушення.
Наразі поліція встановлює причетність чоловіка до інших епізодів пошкоджень автомобілів у районі. Дідусь знаходиться під наглядом лікарів та проходить психіатричне обстеження.

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Новині Дніпропетровської області
сайту Весь Кривий Ріг
Відео – Патрульна поліція області

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!