1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

172-й день повномасштабного вторгнення. Схоже, що наступні 2 тижні будуть вирішальними для ситуації на Херсонщині, вважає Сергій ХЛАНЬ, радник голови ВА Херсонщини. Подробиці – у матеріалі Весь Кривий Ріг

150822 5 min

Тому окупанти активізували авіацію, продовжили нічні незаконні обшуки і затримання, а також посилили тиск на місцевих, зокрема медиків і вчителів.

Змушують погоджуватись на оплату праці в рублях, погрожуючи звільненням чи «розмовами». Для освітян анонсують на 26-27 серпня семінар у Генічеську, де очікують приїзд і міністра освіти рф і ще «гостей». То вже одразу й місце зустрічі казали б, бо поки замовчують. Буде як з «форумом» у Херсоні, провели без анонсів від страху, що з ними щось зроблять.

Від завтра окупанти планують запустити телекомпанію «Таврія», щоб продовжити свою пропагандистську роботу. Поширили серпневий випуск своєї газети для Каховки, де обіцяють зробити в липні потяги до Криму і розказують про фашизм на Заході України.

І так у всьому — ліплять картинку, але й те виходить невміло й погано. Подобається тільки поодиноким колаборантам, але й тих росія кине, як завжди це робить з усіма. Але партизани продовжують боротьбу і фіксують кожен факт зради. Тим, хто перейшов на бік ворога в Україні більше місця не буде.

В області катастрофічно не вистачає ліків, зокрема інсуліну, профільні лікарі виїжджають, тому надати кваліфіковану допомогу нікому. Росіяни звітують, що завезли якихось незрозумілих лікарів, які будуть проводити виїздні прийоми, але про яку якість можна говорити? Росіяни вбивають наших людей, доводять до межі виживання і потім пропонують свої криваві гроші і подачки.

Відповідно жителі продовжують покидати окуповану територію, зрадник Стремоусов обіцяє, що опалювальний сезон загарбники не зірвуть і зокрема поставки вугілля будуть з так званої ДНР.

Але хто довіряє людині, яка привела вбивць на нашу землю і тим більше самим вбивцям? Виїзд, на жаль, дорожчає і дорога, що займала 1-2 дні зараз триває по 5.

Росіяни рахують 200-х і 300-х, бо по області вправно відпрацьовують ЗСУ і HIMARS. Пошкоджені мости не дають рашистам можливості підвезти підкріплення, пальне, їжу.

Понтонні переправи повільні, тому об’єми зовсім не ті, які їм потрібні. Будуть лізти, складати — ми вбивати і руйнувати їхні запаси. Поки вони не відчують дефіцит, а це обов’язково станеться. Санкції працюють, зброя наших партнерів приходить, рух опору росте.

Будемо чекати, що новий тиждень принесе нам нові перемоги і багато «хороших» мертвих орків.

Разом до перемоги.
Херсонщина — це Україна!

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини України
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!