1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

За минулу добу поліція розпочала 13 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів, скоєних армією рф на Херсонщині, повідомляє Весь Кривий Ріг з посиланням на прес-службу НПУ

040822 6 min

Окупанти обстріляли населені пункти: Нововоронцовку, Осокорівку, Малу Шестірню, Посад-Покровськ, села Високопільської територіальної громади. Є загиблі та травмовані мирні мешканці, пошкоджені та зруйновані житлові будинки та об’єкти цивільної інфраструктури.

Крім того, до поліції надійшли повідомлення про те, що у смт Велика Олександрівка військові армії рф незаконно вилучили у місцевих мешканців мисливські рушниці та автомобіль «Opel Combo».

У Херсоні озброєні окупанти захопили приміщення підприємства великого виробника будівельних матеріалів.

У передмісті Херсона загарбники захопили сільськогосподарську базу та викрали сільськогосподарську техніку. Сума матеріальних збитків становить майже 5 мільйонів гривень.

За усіма фактами поліція відкрила кримінальні провадження за ст.110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України та ст.438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди України
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 наталі 05.08.2022, 09:30
одним словом - терористи та злодії
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!