1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Одеської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, повідомляє Весь Кривий Ріг, Роздільнянський районний суд Одеської області визнав інспектора прикордонної служби прикордонного загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України винним у сприянні незаконному переправленню осіб через державний кордон України та порушенні правил несення прикордонної служби (ч. 3 ст. 332, ч. 2 ст. 419 КК України)

170622 13 min

Вироком суду військовослужбовця засуджено до тримання у дисциплінарному батальйоні строком 1 рік 6 місяців, з позбавленням права обіймати посади, які передбачають зайняття відповідального або особливо відповідального становища строком на 1 рік, з конфіскацією майна.

Встановлено, що прикордонник, діючи з корисливих мотивів, за попередньою змовою з двома особами, згідно єдиного розробленого плану, «допоміг» громадянам призовного віку незаконно перетнути державний кордон України з Республікою Молдова поза межами пропуску.

Невдалою спробою помандрувати закордон вказані громадяни привернули до себе увагу й працівників військоммату.

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди України
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!