1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

За процесуального керівництва Одеської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, повідомляє Весь Кривий Ріг, військовослужбовця територіальної оборони викрито та затримано за фактом незаконного використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги військового призначення (ч. 3 ст. 201-2 КК України)

280522 15 min

280522 16 min

За даними слідства, вказана особа через посередника реалізовувала товари гуманітарної допомоги військового призначення, зокрема тепловізори, приціли до стрілецької зброї та аптечки загальновійськові, на загальну суму понад 180 000 гривень.

Військовослужбовця тероборони затримано в порядку ст. 208 КПК України. Грошові кошти та товари гуманітарної допомоги віднайдено та вилучено.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, проводяться обшуки за місцем проживання фігурантів справи. Перевіряється причетність інших військових осіб до вчинення злочину.

Затриманому готується повідомлення про підозру та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Слідчого управління ГУ Нацполіції в Одеській області, за оперативного супроводу співробітників Управління СБ України в Одеській області.

Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди України
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!