1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Багато сучасних дівчат прагнуть отримати гладку та доглянуту шкіру. Але використання верстата для гоління не дає належного ефекту. Тому представниці прекрасної статі перебувають у пошуку альтернативних варіантів. Сучасні майстри надають можливість дівчатам обирати найкомфортніший спосіб видалення волосся

160522 20 min

Віск в гранулах ItalWax часто використовується під час епіляції. Така косметологічна послуга ефективно видаляє фолікули. Варто зазначити, що епіляція з гранулами не приносить дискомфортного або дуже болісного почуття.

Недоліки епіляції за допомогою воску

Процедура по видаленню волосся має свої негативні якості, які треба зазначити одразу, а саме:

- лікування вважається досить болючим, особливо на найбільш ніжних ділянках тіла;
- воскова депіляція може сильно дратувати шкіру;
- для ефективного видалення волосся віск має бути довжиною не менше кількох хвилин;
- виконання процедури часто займає чимало часу;
- іноді не все волосся можна видалити одним відривом воску;

Варто зазначити, що деякі ділянки шкіри не так просто обробити самостійно, наприклад, пахви або бікіні.

Але ці недоліки можуть існувати у тому випадку, якщо роботу виконує дівчина в домашніх умовах або майстер без досвіду роботи.

Позитивні властивості епіляції за допомогою воску

Далі зазначимо найважливіші переваги видалення волосся воском:

- Швидкість зростання волосся між процедурами зменшиться. Варто розуміти, що волосся видаляється одразу коренем, що значно уповільнює ріст нового покрову. Саме через це поверхня шкіри залишається гладкою протягом довгого часу. Бо на створення нової фолікули, а також досягнення новим волоском поверхні потрібно більше часу. Цей процес триває в середньому від трьох до чотирьох тижнів. Варто відзначити, що це середній проміжок між епіляцією за допомогою воску в спеціаліста.

- Волосся відростає поступово і повільно. Це відбувається тому, що при вириванні волосся з коренем робить його слабшим і меншим. Ослаблені фолікули вже починають виробляти більш тонке та слабке волосся. Тим не менш генетика, як і раніше, найбільше впливає на товщину, щільність, а також колір і швидкість росту волосся. Не треба чекати на те, що густе волосся швидко перетвориться на тонке після декількох процедур з воском. Перш ніж можна буде побачити якісь суттєві зміни, має пройти якийсь час.

Також варто зазначити, що на сучасному ринку можна знайти велику кількість різного воску, який майстер підбирає, виходячи з індивідуальних властивостей шкіри та волосся клієнта.

Коментарі   

0 #1 Анна 17.05.2022, 04:05
Людям на їжу не вистачає грошей. Діти недоїдають. То мабуть деякі мадами сильно зажерлися, раз на таку херню гроші витрачають.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!