1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

В цій статті ми зібрали колекцію ресурсів для спілкування англійською

020522 16 min

Під час вивчення англійської мови, перш за все, увага акцентується на граматиці, лексиці, читанню та письму. Як виявляється, найбільше проблем виникає під час говоріння, адже з’являється психологічний спротив. Але, як кажуть, клин клином виганяють.

Easy Language Exchange

Суть Easy Language Exchange побудована таким чином, щоб кожна людина, яка вивчає іноземну мову могла покращувати свої мовні навички, а також допомагала вивчати співрозмовнику свою рідну мову. Наприклад, ви вивчаєте англійську і спілкуєтеся з американцем який хоче вивчати українську. В такому разі ви можете бути один одному в ролі вчителя.

CoffeeStrap

CoffeeStrap допомагає покращити рівень володіння англійською за допомогою розмовної практики зі співрозмовником, який матиме схожі інтереси з вами. Якщо ви придбаєте преміум пакет, то це дозволить вам двічі на місяць приймати участь у групових заняттях у супроводі інструктора з вимови. Також мати два уроки поглибленого вивчення англійської.

Busuu

Busuu охоплює всі навички, які необхідні для якісного володіння англійською. Тут можна пройти курс англійської мови та отримати за проходження сертифікат. Щоб попрактикуватися розмовляти, достатньо придбати урок з репетитором в індивідуальному форматі або відвідати групове заняття. На ваш вибір пропонується три пакети: на два, чотири або вісім відвідувань в місяць. Все залежить від того, з якою інтенсивністю ви готові навчатися.

Розмовна англійська для дорослих онлайн у Першому Кембриджському освітньому центрі, передовій школі англійської мови.

English Baby

English Baby містить в собі все, що необхідно для вивчення англійської. Тут є чати для письмового спілкування, тести, записи для перевірки аудіювання, а також ви маєте змогу знайти співрозмовників по інтересах.

Speaky

Speaky — це безкоштовний додаток для вивчення іноземної мови. Щоб почати практику вам необхідно заповнити профіль та вибрати мову яку ви вивчаєте і якої готові навчати. Далі, сервіс підбере найбільш підходящих претендентів для спілкування. Під час спілкування, ви виправляєте помилки один одного, тим самим удосконалюючи навички говоріння.

Omegle

Сайт Omegle цікавий тим, що програма може випадковим чином поєднати в пару з будь-якою людиною. Якщо ви в профілі вкажете інтереси, то програма враховуватиме їх під час вибору партнера. Спілкуватися можна як за допомогою повідомлень, так і по відеозв’язку.

Italki

На Italki у вас є можливість спілкуватися безкоштовно з великою кількістю людей з будь-якої частини світу. Ви можете поговорити зі співрозмовником віч на віч, або прийняти участь у дискусії. Також у розділі «Спільнота» є багато подкастів та можливість задати запитання, якщо виникають сумніви на рахунок граматики чи лексики.

My language exchange

Сайт mylanguageexchange.com був створений для того, щоб практикувати англійську мову в групах із чотирьох осіб. Першу частину заняття ви розмовляєте англійською, а іншу — українською. Крім спілкування, на сайті є текстовий чат, уроки граматики, тренажер для вивчення слів, сленгу, ідіом, усталених виразів і прислів’їв.

 

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!