1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В Украине – снова факт преступления, направленного против таксистов. На этот раз – с летальным исходом

Недавно мы писали, как двое отморозков напали на таксиста в Новомосковске – Снова ночью зверски избит таксист – отморозков, угнавших автомобиль, задержали по горячим следам

На этот раз преступление по отношению к таксисту зафиксировано в Харькове, где 11 февраля, около полудня, полиция обнаружила возле детской поликлиники тело 55-летнего мужчины с явными признаками насильственной смерти на улице Вокзальной. У него было перерезано горло.
Правоохранителям с записи камер наружного видеонаблюдения удалось установить, что
неизвестный злоумышленник вышел из автомобиля Хюндай с номерами АХ1998ВА, убил водителя машины такси, после чего скрылся с места преступления, не посягая на автомобиль жертвы.
В розыск объявлен мужчина среднего роста, на вид ему 25-30 лет. В момент совершения преступления был одет в куртку темного цвета.
В ЕДРР внесены сведения по статье Умышленное убийство.
Полиция проверяет, с кем имел конфликты убитый в последнее время, что могло послужить мотивом для такой жестокой расправы.

ДОБАВЛЕНО! Убийца задержан!

У ході активних слідчих та оперативно-розшукових заходів поліцейські протягом доби встановили особу зловмисника. Ним виявився 50-річний безробітний, раніше не судимий чоловік, який постійно зловживав спиртним.
За словами начальника ГУНП в Харківській області Олега Беха, встановлено, що того дня між затриманим та 55-річним потерпілим, з яким вони були знайомі, виник конфлікт. У салоні автомобіля чоловіки сперечалися через антисоціальний спосіб життя правопорушника. І цього разу він був напідпитку. Зловмиснику не сподобалися слова водія, він схопив ніж, який належав таксисту, і наніс потерпілому проникаючий удар у грудну клітину та різану рану шиї. Після цього зловмисник зник з місця злочину. Оперативники знайшли його у родичів, які мешкають в Основ’янському районі.
На даний час зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Найближчим часом суд обере йому міру запобіжного заходу.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Украины
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!