1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

По обращению австралийских полицейских, сообщивших о съемках жестокого порно в Украине, Киберполиции удалось задержать 45-летнего жителя Киевской области, который сексуально эксплуатировал собственных дочерей 14 и 15 лет

201118 20 min

Правоохранителям удалось выяснить, что извращенец снимал порно, насилуя собственных дочерей лично или вместе с их «крестным», 46-летним жителем Киева, а затем размещал контент для продажи на специализированных сайтах.
Также доказано, что горе-отец продавал девочек для сексуальных утех иностранцам и другим посторонним мужчинам.
20 ноября был проведен обыск одновременно по месту жительства отца-извращенца и его киевского кума. На компьютерах в обоих местах обнаружено порно видео с участием двух несовершеннолетних девочек.
В настоящее время решается вопрос о лишении мужчины родительских прав и помещения обоих дочерей в специальный реабилитационный центр.

ЗАТРИМАНО ЧОЛОВІКА, ЩО ҐВАЛТУВАВ ДВОХ НЕПОВНОЛІТНІХ ДОНЬОК
Поліцейські встановили, що чоловік регулярно експлуатував своїх доньок – 14 та 15 років – для зйомок відео порнографічного вмісту. Крім того, за гроші він надавав доньок у сексуальну експлуатацію як громадянам України так і іноземцям. Сьогодні, 20 листопада, у його помешканні поліція проводить обшук.
До Департаменту кіберполіції надійшла інформація від австралійських колег, спецпідрозділу «Argos» штату Квінсленд, про те, що вони виявили у мережі Інтернет фото порнографічного вмісту за участі дітей, яке ймовірно було виготовлено на території України.
За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України.
Працівники Департаменту кіберполіції, спільно зі слідчими Поліція Київської області, за процесуального керівництва Прокуратура Київської області, встановили 45-річного мешканця Київщини, який причетний до створення фото та відеофайлів порнографічного вмісту за участі власних дітей. Отримані відеофайли чоловік продавав у так званому сегменті мережі Інтернет «DarkWeb».
Сьогодні, 20 листопада, із залученням працівників спецпідрозділу КОРД,в квартирі де проживає зловмисник зі своїми доньками, поліцейські проводять санкціонований обшук. Також обшук проводиться у так званого хресного батька обох дівчат - 46-річного киянина, який підозрюється у причетності до сексуальної експлуатації дівчат.
Станом на 12:00 поліцейські під час обшуку виявили предмети порнографічного характеру, фото- та відеопродукцію порнографічного вмісту за участі неповнолітніх дівчат. Також, у квартирі мешканця Київщини виявлено гранату РГД-5, тож на місце проведення обшуку направлено вибухотехників.
Вирішується питання щодо затримання в порядку статті 208 КПК України чоловіка та його товариша. Також вирішується питання щодо вилучення обох дівчат з родини та поміщення їх до реабілітаційного центру.

Юлия ЛАПОЧКИНА,
специально для рубрики
Новости Украины
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!