1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Патрульная полиция Хмельницкого решила провести необычный флешмоб для пешеходов, перебегающих дорогу в неположенном месте

131118 21 min

Флешмоб назвали «Все, добегался!» и изготовили для него соответствующую табличку.
На самых оживленных улицах города копы с активистами «изображали» шокирующую сцену – пешеход погиб под колесами автомобиля, перебегая дорогу в неположенном месте.
Таким образом, правоохранители доносили до хмельничан главную мысль – правила нужно соблюдать. В попытке сократить путь, можно в одно мгновение перенестись в мир иной.
Поддержат ли такую акцию патрульные в Кривом Роге? Ведь в нашем городе под колесами авто погибло не меньше пешеходов, чем в Хмельницком. Правда, в Кривбассе гораздо чаще пешеходов травмируют в предназначенных для этого местах – на пешеходных переходах.
Поэтому нашим копам нужно планировать параллельную акцию – «Все, доездился!», которая пояснила бы водителям – нарушил ПДД, отправляйся в тюрьму...

131118 22 min

Патрульна поліція Хмельницької області
Патрульні спільно із громадською організацією провели флешмоб «Все — добігався»
Сьогодні, патрульні спільно із активістами громадської організації «ХАЛК», в рамках Тижня безпеки дорожнього руху провели флешмоб "Все — добігався".
Мета заходу — привернути увагу пішоходів до безпеки дорожнього руху та проблематику недотримання пішоходами ПДР. Акцент зробили на можливих наслідках нехтування ПДР пішоходами — ДТП.
Організатори заходу привертали увагу учасників дорожнього руху у місцях, де відповідно до статистики, найчастіше фіксують порушення правил дорожнього руху пішоходами, а саме на вулиці Кам’янецькій, Шевченка та Проспекті Миру. Згідно з легендою флешмобу автомобіль допустив наїзд на пішохода, в результаті дорожнього-транспортної пригоди пішохід помер на місці події. Таким «шоковим» сценарієм організатори заходу намагались достукатись до свідомості пішоходів та стимулювати їх у жодному разі не порушувати Правила дорожнього руху.
Нагадаємо, в поточному році на території обслуговування управління патрульної поліції в Хмельницькій області сталось 98 дорожньо-транспортних пригод за участі пішоходів, 8 осіб загинуло.
Патрульні переконані, що аналогічні заходи допоможуть зменшити рівень травматизму на дорогах міста та області та допоможуть зрозуміти пішоходам, що життя носить найвищу цінність.
Безпечних Вам доріг!

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Новости Украины
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!