1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Як повідомляє прес-служба ФК «Кривбас» Кривий Ріг, футбольний клуб офіційно припиняє співпрацю з рядом своїх футболістів

030722 13 min

Разом з ними ФК Кривбас пройшов шлях до головної цілі – виходу до УПЛ. Кожен з них зробив свій внесок і без перебільшення назавжди увійде в історію криворізького футболу.

Відразу 18 футболістів залишають клуб і на це є різні причини. Як спортивні, так і відлуння тієї ситуації, у якій наразі опинилася вся наша країна.

Новий рівень турніру, новий тренер, нові цілі, конкуренція, страх і хвилювання, сімейний фактор, здоров’я та багато іншого. У кожного з гравців своя індивідуальна історія, своє життя та особисті контракти.

- Дякуємо за гру Володимиру Заїменку, Денису Балану, Глібу Бухалу, Данилу Полонському, Денису Васіну, Андрію Мостовому, Роману Льопці, Олександру П’ятову, Назару Маліновському, Олексію Збуню, Олександру Горвату, Дмитру Чернявському, Євгену Павлюку, Артему Гордієнку, Ігорю Яровому, Крістіану Ілічу, Вагнеру Гонсалвезу та Івану Семеніхіну, - йдеться у повідомленні.

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Спорту Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!