1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Змагання з боротьби самбо на першість Центрального ОТО пройшли на базі спортивного комплексу «Молодість» у Кривому Розі, повідомляє прес-служба в/ч 3011

050321 8 min

За перемогу у чемпіонаті з боротьби самбо змагалися 9 команд та 49 учасників з військових частин, що входять до складу Центрального оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії.

Впродовж кількох годин спортсмени з Кривого Рогу, Кропивницького, Олександрії, Дніпра, Полтави, Кременчука, Енергодару та Павлограду виборювали місце у збірній команді, що представлятиме Центральне ОТО на загальновійськових змаганнях.

- Боротьба самбо об'єднує в собі прийоми багатьох видів боротьби, тому є найбільш функціональним видом спорту для військовослужбовців Національної гвардії, - відзначив начальник фізичної культури і спорту Центрального територіального управління підполковник Іван Колесник.

За результатами змагань, третє місце серед батальйонів зайняла команда військової частини 3042 (м. Енергодар), друге місце вибороли спортсмени військової частини 3054 (м. Дніпро). Перше місце отримала команда військової частини 3059 (м. Кременчук).

Серед полків та бригад «бронзу» вибороли гвардійці військової частини 3024 (м. Павлоград), друге місце посіла команда в/ч 3036 (м. Дніпро).

Перемогу у змаганнях отримала команда Криворізької бригади.

Підготував до публікації
Ілля ПЕТРЯК,
спеціально для рубрики
Новини Спорту Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!