1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту виконкому міської ради, 17 жовтня у місті Верхньодніпровськ відбувся фінал Кубку голови ДніпрОДА з футболу

191020 5 min

Загалом у турнірі взяли участь понад 40 аматорських команд з 28 міст та районів області. Вони зіграли півтори сотні матчів та забили у ворота суперників близько 800 голів. Майже три місяці на Дніпропетровщині тривали футбольні баталії.

Фінал Кубку голови облдержадміністрації серед аматорів провели на реконструйованому стадіоні у Верхньодніпровську. Переможців – ДЮСШ-1-Кривбас-84 – привітав очільник регіону Олександр Бондаренко.

Команда з Кривого Рогу виборола сертифікат на 1,5 млн грн на будівництво міні-поля для тренувань.

Після двох таймів визначився переможець – ДЮСШ-1-Кривбас-84. Криворізька команда обіграла суперника – ФК Олімп з рахунком 7:1.

Почесну «бронзу» у матчі за третє місце здобув футбольний клуб Агросфера Юр’ївського району.

Красива перемога, видовищна гра, багато голів. На поле сьогодні вийшли справді здібні хлопці, попереду в яких велике майбутнє.

Окремо відзначили найкращих гравців турніру.
Кращий воротар – Данило Ситько з команди ДЮСШ-1-Кривбас-84.
Захисник – Сергій Шаповал (ФК Олімп).
Півзахисник – Ілля Шестіпалов (ФК Олімп).

Кращим нападником змагань став капітан ДЮСШ-1-Кривбас-84 Ілля Максименко: «Ця перемога далася непросто У суперника була старша та досвідченіша команда, яка не хотіла здаватися, – зізнався капітан команди-переможниці Ілля Максименко. – Та все ж ми зуміли обіграти ФК Олімп, бо чітко виконували настанови тренера».

«Пишаюся своїми підопічними. Вони віддали на полі всі сили. В першому таймі відкрили рахунок і тримали лідерство до фінального свистка», – додав тренер ДЮСШ-1-Кривбас-84 Валентин Платонов.

Підготував до публікації
Ілля ПЕТРЯК,
спеціально для рубрики
Новини Спорту Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!