1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє Виконавчий комітет Інгулецької районної у місті Кривому Розі ради, на території амфітеатру Палацу культури «Інгулець» встановили справжній ринг, на якому за першість змагалися спортсмени різних вікових категорій – представники спеціалізованих шкіл та бійцівських клубів району (ДЮСШ № 2, «Тайпан», «СпортМастер», «КирКов», СК «Барс» та ін.)

Змагання з кік-боксінгу на Інгульці в Кривому Розі

Змагання проходили в Кривому Розі з самого ранку і до вечора. І, варто зазначити, на рингу було по-справжньому спекотно.

Всі кікбоксери – а їх налічувалось 111 учасників, серед яких були і дівчата, – показали справжній клас, вразивши глядачів та суддів своєю технікою, силою, спритністю та витривалістю.

По результатам спарингів, за зайняті I-III місця спортсмени були відзначені почесними грамотами та медалями. Переможці, на додаток, отримали кубки.

Високі спортивні результати показали інгулецькі спортсмени, серед яких 14 бронзових призерів, 17 срібних та 18 золотих!

І все завдяки командній роботі тренера, спортсменів, їх батьків та підтримці небайдужих людей, які опікуються дитячим спортом.

Так, сьогодні наші діти мають змогу тренуватись на сучасному рингу, а секція кікбоксингу увійшла до системи ДЮСШ та стала відділенням Дитячо-юнацької спортивної школи N2.

Підготував до публікації
Ілля ПЕТРЯК,
спеціально для рубрики
Новини Спорту Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!