1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради, комісія мерії перевірили готовність басейну ДЮСШ-7 Кривого Рогу до пуску після капітального ремонту

190520 26 min

У ході робіт у Тернівському районі Кривого Рогу укладена нова кахельна плитка у приміщенні басейну, відремонтовано системи опалення, освітлення та вентиляції, встановлено осушувачі повітря. Зараз здійснюється промивка чаші, після чого басейн буде заповнений водою.

Ремонт цього басейну - це те, чого очікували всі тернівчани. Зробили його після того як місто взяло басейн на баланс від підприємства.

Відтепер 120 вихованців відділення плавання ДЮСШ зможуть займатися улюбленим видом спорту в комфортних, зручних умовах, а також 800 юнаків та дівчат інших семи видів спорту даного закладу.

- Ми дуже раді та з нетерпінням чекаємо початку занять з плавання. Переконаний, що в оновленому басейні наші результати тренувань тільки зростатимуть, відтак – зможемо гідно представляти на змаганнях наш район та місто», - зазначив майстер спорту України з плавання Богдан Пугачов - вихованець ДЮСШ №7.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!