Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Вже шостий місяць триває навала російської армади на нашу рідну Українську землю. Дуже багато сімей з різних міст, громад та областей постраждало від цієї війни, повідомлєя в Кривому Розі прес-служба КЗРК. Хто покинув домівку, щоб зберегти найцінніше – життя, а в кого вже і зовсім немає житла після постійних обстрілів «освободителей»

140822 7 min

Весь цей час адміністрація та працівники АТ «Кривбасзалізрудком» за власним покликом надають всіляку допомогу не тільки нашим захисникам, а й мешканцям країни, які були змушені покинуте все, що мали, та переїхати проживати на територію нашої громади в Кривому Розі.

У четвер, 11 серпня, разом з представником української православної церкви, ієреєм Вадимом, наше підприємство надало гуманітарну допомогу переселенцям із Донецької, Луганської, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей, які нині змушені тимчасово проживати на території гуртожитку №2 Державного університету економіки і технологій.

Саме туди були направлені речі та іграшки, які потребували наші громадяни.

Адміністрація підприємства ініціює благочинні збори і звертається до працівників Криворізького залізорудного комбінату та їхніх сімей за допомогою. Не будьте осторонь від сьогодення, поодинці ми слабкі, і тільки разом ми зможемо подолати будь-які труднощі, які спіткають нашу державу.

З наближенням холодної пори року оголошується збір теплих речей та взуття для внутрішньо переміщених осіб, також вони потребують харчові продукти (бажано з довготривалим строком зберігання), бо, на жаль, переважна більшість їх втратила робочі місця, а соціальних виплат не вистачає.

Разом ми все здолаємо!
Слава Україні!

Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!