Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Як стало відомо Весь Кривий Ріг з відкритих джерел, у суботу, 13-го серпня, в 10.30 почнеться церемонія прощання з героєм, що загинув на захисті України – з Іваном КРИВОНОСОМ

120822 28 min

В Кривому Розі у суботу біля будинку №5 по вул. Незалежності України почнеться церемонія прощання з загиблими на війні героєм.

Іван КРИВОНОС працював газорізальником у копровому цеху. Його мобілізували на військову службу в останній день зими, 28 лютого, і весь цей час він захищав Україну від ворога.
7 серпня 2022 року чоловік помер внаслідок отриманих травм.

За збігом долі три роки тому, саме 7 серпня 2019 року він влаштувався на роботу до копрового цеху. За словами колег, Іван був дуже відповідальною людиною та сумлінним працівником.

Заступник начальника копрового цеху Вячеслав Абрамов розповідає: «Іван приєднався до нашого цеху кілька років тому, але, як то кажуть, одразу влився в колектив. У нас робота нелегка, тому хороші працівники завжди цінні. Добрий був хлопець. Пам’ятаю, що він завжди просив відпустку у вересні, щоб мати змогу допомогти по господарству та на городі батькам у Луганській області. Іван з тих місць родом. Іван вже другий наш газорізальник, який загинув на війні. Дуже сумно втрачати наших хлопців. Вони завжди залишатимуться в нашій пам’яті».

Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 наталі 13.08.2022, 19:25
вічна пам'ять усім нашим героям
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!