Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Ввечері 22 червня, на традиційному брифінгу голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр ВІЛКУЛ розповів про головне за минаючий день

220622 33 min

- Один із напрямків роботи військової адміністрації міста – забезпечення військових автотехнікою, на сучасній війні дуже важлива мобільність військових підрозділів. Сьогодні в частини, які захищають Кривий Ріг на всіх лініях оборони, передано ще 50 машин. Це 8 повнопривідних вантажівок, спеціально переобладнаних для військових, 35 пікапів та позашляховиків та 7 карет швидкої медичної допомоги. Військова адміністрація – це така організація, яка має бюджет «нуль». Тому з перших днів війни купують та постачають в частини таку техніку за приватні кошти. Усього вже передали 368 одиниць. Також продовжуються інші поставки – від форми до квадрокоптерів та іншого обладнання.

– Ворог продовжує здалеку нести підступні обстріли мирних населених пунктів по всій лінії зіткнення. У Криворізькому районі під обстріл потрапила околиця Апостолівської громади, вночі три рази було обстріляно Велику Кострому Зеленодольської громади. Внаслідок обстрілу там отримали пошкодження ліцей, Палац культури та інші будівлі, пошкоджено інфраструктуру. Люди не постраждали, переважно лише завдяки тому, що значна частина населення була заздалегідь евакуйована.

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!