Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Ввечері вівторка, 21 червня на традиційному брифінгу голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр ВІЛКУЛ доповів про головне за минаючий день

210622 33 min

- За інформацією МО України та Оперативного командування «Південь» окупанти зосереджені на обороні та будівництві захисних споруд. Завдяки мужності та майстерності наших військових ворог продовжує зазнавати значних втрат у живій силі та техніці. Сьогодні наші війська завдали ворогові значної шкоди.

- Окупанти продовжують обстріл по всій лінії зіткнення з використанням РСЗВ, ствольної артилерії та мінометів. Ворог продовжує застосовувати і зброю, заборонену всіма міжнародними конвенціями – касетні та фосфорні боєприпаси. Орки обстріляли околиці прикордонних сіл Криворізького району – Мар'янського та Великої Костромки Зеленодольської громади, постраждалих немає. Вдень обстріляли село Шестерня у Широківській громаді. Цілілися по житлових будинках, жертв немає. Також внаслідок ворожого обстрілу Широківської громади на відкритій території сталася масштабна пожежа на площі 3,5 га. Була загроза спалаху житлових будинків, але рятувальники встигли локалізувати вогонь. На нашому напрямі фронту в районі Заградівки ворог обстрілами свідомо підпалив ліс та поля. Займання на кількох десятках гектарів.

- В умовах крайнього дефіциту обігових коштів продовжується підготовка міста до зимового періоду. На 22-х котельнях КП «Криворіжтепломережа» проводяться капітальні та поточні ремонти, промиваються та випробовуються системи водо- та теплопостачання.

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!