Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Ввечері 16червня голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр ВІЛКУЛ на традиційному брифінгу розповів головне про минаючий день

160622 33 min

- У Криворізькому районі ворог сьогодні обстріляв Велику Костромку Зеленодольської громади із ствольної артилерії. Пошкоджено чотири будинки, лінія електропередач. Слава Богу, постраждалих немає. У Широківському районі орки обстріляли пшеничне поле. Виникла пожежа на площі понад 100 гектарів. На лінії зіткнення ворог обстрілював із РСЗВ та ствольної артилерії райони населених пунктів Осокорівка, Добрянка, Тополине, Князівка та інших.

- Продовжується розмінування територій. Після вчорашніх обстрілів ліквідовано ще 36 касетних боєприпасів, що не розірвалися і 3 цілих ракети від «Урагану».

- Місто продовжує жити та працювати. Навіть за умов воєнного часу діє міська Програма соціального захисту городян. На виконкомі та сесії міськради, що відбулися, підтримано понад 20 рішень соціального характеру. У червні ще 2320 криворіжців отримають допомогу із міського бюджету. Це допомога ветеранам АТО, воїнам-інтернаціоналістам, чорнобильцям, сім'ям, які виховують дітей з інвалідністю, дітям, які постраждали внаслідок воєнних дій та іншим категоріям.

– До міста продовжують прибувати біженці. За сьогодні прийняли ще 303 особи. З них 14 евакуйовано з Апостолового та 23 особи, включаючи діток, вдалося евакуювати з фронтового села Білоусове Херсонської області. Загалом у місті лише офіційно зареєстровано понад 48,5 тисячі переселенців, реальна цифра понад 60 тисяч.

Переклад з російської
Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!