Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Криворізький педагогічний випускає конкурентоспроможних фахівців, які успішно реалізуються в професійному житті. Нещодавно випускниця факультету дошкільної і технологічної освіти була нагороджена орденом «За заслуги» ІІІ ступеня, повідомляє сайт навчального закладу

160622 5 min

Випускники Криворізького педагогічного після завершення навчання вдало актуалізують набуті знання й вміння в різних сферах діяльності. Отримані універсальні компетентності дають змогу зайняти своє місце в різних професійних сферах.

Випускниця кафедри дошкільної освіти Яна Богославська знайшла своє покликання в журналістській діяльності. З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну дівчина боронила інформаційний фронт нашої країни.

З нагоди професійного дня журналіста за свою патріотичну позицію, професійну відповідальність, великі досягнення перед суспільством випускниця Криворізького педагогічного була нагороджена Почесною відзнакою Президента України – орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

160622 6 min

«Найкращим привітанням сьогодні для мене стало «Яно, дякую Вам» особисто від Президента України. З першого дня повномасштабного вторгнення «ДніпроTV» працює цілодобово. Робота великої команди не може вміститися в одну коробочку, але її бачать, і відзначають на високому рівні. А я дякую своїм колегам за те, чого ми досягаємо пліч-о-пліч, за той досвід і натхнення», – зазначає Яна.

Криворізький державний педагогічний університет вітає Яну Богославську з отриманням нагороди й щиро дякує за її відданість справі державного значення!
Сайт Весь Кривий Ріг приєднується до привітань і бажає лауреату нагороди нових творчих досягнень.

Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 наталя 17.06.2022, 10:45
наші привітання! Розумничка
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!