Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Ввечері 14 червня голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр ВІЛКУЛ розповів про головне за минаючий день

140622 29 min

- Оперативна обстановка на Криворізькому напрямку фронту зберігається напруженою. За офіційною інформацією Міністерства Оборони України, ворог зосереджує основні зусилля на утриманні зайнятих рубежів та недопущенні проведення нашими військами контрнаступальних дій, проводить дистанційне мінування. Зокрема, окупанти провели мінування окремих ділянок узбережжя річки Інгулець за кордоном Давидів Брід – Калінінське.

- Орки продовжують обстріл по всій лінії зіткнення, зокрема у районі населених пунктів Токарево, Трудолюбівка та інших. У Криворізькому районі ворог обстріляв прикордонну територію Апостолівської, Зеленодольської та Широківської громад. Жертв немає. Але, на жаль, зросла кількість жертв нещодавнього обстрілу з «Ураганів» Зеленодольської громади. Внаслідок вчорашнього обстрілу Малої Костромки загинула 72-річна жінка. Її тіло було виявлено вранці біля дачного будинку.

- Сьогодні евакуювали 76 жителів Зеленодольська, Високопілля, Малої Костромки та Великої Костромки. Для цього було направлено до Зеленодольська 5 наших автобусів, біженців супроводжували медики та соціальні працівники. Вже евакуйовано та прийнято у Кривому Розі понад 30 тисяч осіб лише з прифронтових громад Криворізького району та Херсонської області. Усі, хто хоче евакуюватись – мають таку можливість.

- У Кривому Розі Військовою адміністрацією з першого дня повномасштабного вторгнення агресора налагоджена робота з закупівлі та доставки продуктів, їх приготування та харчування військовослужбовців Збройних Сил України, Тероборони, Нацгвардії. Щодня безкоштовним гарячим харчуванням місто забезпечує понад 40 тисяч людей - це і військові, і переселенці.

Переклад з російської
Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!