Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Ввечері неділі, 12 червня, голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр ВІЛКУЛ на традиційному брифінгу доповів про головне за день та тиждень

120622 33 min

– Оперативна обстановка на нашому напрямку фронту зберігається стабільно напруженою. За офіційною інформацією Міністерства оборони України, на початку тижня було зірвано плани ворога провести наступальні дії у напрямку Лозового та Білої Криниці. Окупанти отримали гідну відсіч і мусили відійти. Ворог зазнає значних втрат у живій силі та техніці. Орки все більше зосереджені на зміцненні власної оборони та мінують тимчасово окуповану територію.

- Ворог продовжує вести тактику випаленої землі та продовжує масові обстріли по всій лінії зіткнення з усіх видів РСЗВ, ствольної артилерії та мінометів. Цей тиждень був дуже тривожним у Криворізькому районі. Окупанти неодноразово обстрілювали Зеленодольську, Широківську та Апостолівські громади. Зокрема, населені пункти Мар'янське, Велика Костромка, Аннівка, Українка, Степне та інші. При цьому орки б'ють по мирних об'єктах. На жаль, протягом тижня є поранені серед мирного населення, зокрема жінки та люди похилого віку. Варвари не шкодують нікого. Усіх поранених ми евакуюємо до наших лікарень, їм надається вся необхідна допомога.

– Сьогодні ворог знову обстріляв Зеленодольську громаду із «Ураганів», потрапили по міському парку. Дякувати Богу, без жертв. Також, за даними МО України, зазнали обстрілу райони населених пунктів Осокорівка, Трудолюбівка, Добрянка та інші на Херсонщині, що межують з Криворіжжям.

– Фактично щодня наші сапери ведуть розмінування територій. Лише за цей тиждень було знешкоджено близько 300 ворожих касетних боєприпасів.

– Продовжується посилення ліній оборони на всіх напрямках, щодня працює понад 100 одиниць лише важкої техніки. Також продовжується йти допомога військовим у матеріально-технічному забезпеченні.

Переклад з російської
Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 наталя 13.06.2022, 14:37
вже нічому не дивуємося
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!