Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.17 (3 Votes)

Якщо не згадувати «про давню дружбу з Вакарчуком», то голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр ВІЛКУЛ на вечірньому брифінгу оповів про головне задень наступне

110622 25 min

- Ворог продовжує масові обстріли по всій лінії зіткнення. Окупанти обстріляли Зеленодольську та Широківську громади. Внаслідок обстрілу пошкоджено Будинок культури, два житлові будинки, а також пошкоджено лінії газопостачання та електропостачання. Зокрема, у Степовому Широківській ВТГ зруйновано кілька будинків. Один поранений – цивільний чоловік 1980 р.н.

- По Великій Костромі вдарили з «Ураганів». Поранено 71-річного чоловіка, у нього наскрізне осколкове поранення ноги. Постраждалий – переселенець із Херсона. Всі поранені евакуйовані до лікарень, їм надається допомога.

- З 11 червня на території Кривого Рогу змінено порядок звучання сирен при Повітряній тривозі. Тепер, у разі отримання попередження про небезпеку ворожого удару з повітря, сигнал «Тривога» вмикається та звучить протягом перших 5-ти хвилин. А після отримання сигналу "Відбій" включається коротке звучання сирени тривалістю 15-20 секунд. При цьому повідомлення «Повітряна тривога» та «Відбій» в офіційних каналах месенджерів та додатках надходять у звичайному режимі.

Про що не доповів О. Вілкул? Ввечері 11 червня Криворіжжя зазнало повторного обстрілу - Вдруге за день Криворіжжя обстріляли касетними боєприпасами (фото)

Переклад з російської
Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

+2 #1 Иван 11.06.2022, 22:58
Вилкул не доложил пойдет ли он на фронт если прикажут, в соответствии с поиказом ЗЕ о теробороне
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!