Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Новини Високопільщина станом на 97 день війни, на вечір 31 травня стали відомі Весь Кривий Ріг з посту Від Yuriy Samokhvalov

010622 22 min

31 травня, завдяки представникам діючої української влади, Високопілля покинули троє цивільних. Двох поранених відразу забрали до лікарні для надання медичної допомоги, третьому цивільному надана гуманітарна допомога.

На зворотньому шляху представниками влади було взято деяку кількість ліків (найважливіше та таке, що можна було взяти з собою на велосипеди). Маю нагадати, що загальний гуманітарний стан територіальної громади залишаєтсья стабільно тяжким і потребує допомоги або гуманітарного коридору. Виживання місцевого населення є можливим виключно завдяки згуртованості та взаємній допомозі.

Стосовно бойових дій: загалом вже другий день поспіль зберігається відносна тиша у Потьомкіному, Високопіллі, Ольгиному.

Місцеве неселення Архангельского та Іванівки є свідками поодиноких прильотів та виходів на периметрі населених пунктів.

Нажаль, анонсоване вчорашнє звільнення Миколаївки було тимчасовим - сьогодні орки знову були тут з метою вилучення продуктів харчування та мародерства вцілому.

Окупаційні війська продовжують мародерити та знущатись над цивільним населенням.
Судячи з усього, рашисти зараз найбільше приділяють увагу Сіверодонецьку та прилеглим територіям.

Також маємо насичений театр військових подій в межах недавнього контрнаступу ЗСУ. Це Давидів Брід та закріплення на сусідніх населених пунктах для побудови плацдарму подальших бойових.

Підтримуємо наших захисників, підтримуємо одне одного.

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!