Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

ЗМІ 28 травня повідомляють, що сили ЗСУ просунулися на 9 км до Брускінського Херсонської області, де зараз відбуваються бої. Весь Кривий Ріг чекає вечірніх новин від Генштабу!

280522 10 min

Тим часом рашисти підтягнули на Херсонщину ешелон з близька 30 одиниць п’ятдесятирічних розконсервованих танків Т-62, а також автомобільну техніку, бойові броньовані машини, реактивні системи залпового вогню.

А Україна отримує пускові установки наземного базування та протикорабельні ракети Harpoon для оборони від російського агресора у Чорному морі. Про це у Фейсбуці повідомляє Міністерство оборони України.

«Україна отримує пускові установки наземного базування та відповідну кількість протикорабельних ракет «Harpoon». Новітню зброю надають Данія, Велика Британія, Нідерланди. До цього процесу долучаться й інші держави», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ці ракети будуть обороняти Україну від ворожого російського морського компоненту в Чорному морі.

Нагадуємо, що 27 травня за результатами проведених ЗСУ контратак, противник зазнав втрат, які складають: 63 рашисти та 19 одиниць ворожої техніки:

- 3 сучасних танки Т-72,
- 5 одиниць іншої броньованої техніки
- 2 одиниці автомобільної техніки,
- реактивну систему залпового вогню «Град»,
- самохідну артустановку,
- літак,
- 6 гелікоптерів.

Найбільші втрати противника минулої доби спостерігалися на Авдіївському та Криворізькому напрямках, - саме так повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України.

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!