Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

З 2021 року АТ «Криворіжгаз» запропонувало своїм споживачам нові послуги з продажу газового обладнання та приладів: котлів, колонок, модемів для передачі показань лічильників, сигналізаторів газу тощо. Всі товари, які пропонує компанія, сертифіковані та відповідають міжнародним стандартам якості

200522 6 min

Одним із затребуваних сегментів у продажі газового обладнання є котли. Споживачі купують нові котли з метою економії використання газу. Нові зразки опалювальної техніки значно енергоефективні у порівнянні з застарілими моделями котлів. А заміна старого обладнання на нове сприяє значній економії газу. Якщо котел відпрацював більше 10 років, то він втрачає свій коефіцієнт корисної дії до 40%, а це відображається в платіжках.

«Компанія «Криворіжгаз» надає повний комплекс робіт із заміни котла. До послуги з реконструкції входить демонтаж/монтаж обладнання, оформлення пакету дозвільних та технічних документів, сертифіковані матеріали, комплектуючі та надання гарантії», - зазначив директор з капітального будівництва АТ «Криворіжгаз» Михайло Жих.

Підібрати енергоефективне газове обладнання відповідно до характеристик помешкань споживачів та їх потреб, допоможуть персональні менеджери в 104.ua клієнтських просторах.

Також є можливість отримати консультацію за номерами:
46-26-104
або 067-62-92-104.

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!