Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Кривий Ріг з офіційним візитом відвідав голова ФФУ Андрій ПАВЕЛКО. Про мету такого заходу розповів сам спортивний функціонер у Фейсбук

190522 18 min

190522 19 min

190522 20 min

Кривий Ріг. За кілька десятків кілометрів йдуть важкі бої, але зусиллями хоробрих воїнів місто є надійним форпостом на півдні України. Кривий Ріг дає прихисток близько 50 тисячам вимушених переселенців з тимчасово окупованої сусідньої Херсонської області та прифронтових районів Дніпропетровської області. Серед них багато дітей.

Разом з головою військової адміністрації міста Олександром Вілкулом обговорили питання евакуації і розміщення діток в безпечних регіонах України і в партнерів УАФ за кордоном. Зокрема групу дітей з міста Координаційний центр УАФ допоміг розмістити в Іспанії. Домовились про співпрацю з гуманітарним хабом УАФ, який функціонує в Дніпрі.

На згадку про зустріч подарував меру хороброго Кривого Рогу особливу футболку національної збірної, яка, вірю, буде оберегом для всіх мешканців цього прекрасного міста.

Пізніше разом з народним депутатом Верховної Ради Юрієм Корявченковим, віце-президентом ФК «Кривбас» Кривий Ріг Артемом Гагаріном0 Михайліченко і першим віце-президентом УАФ Вадимом Костюченко відвідали стадіон «Металург».

Реконструкцію арени було розпочато в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Віримо, що після нашої перемоги її успішно буде завершено і ми відкриємо її разом з воїнами-захисниками України і матчем національної збірної України.

Після стадіону заїхали в академію «Кривбасу» і зустрілися з дітьми-переселенцями з Херсонщини і Харківської області, які зараз живуть і тренують на базі клубу.
Поспілкувалися і подарували малечі м’ячі.

Зустрілися з президентом ФК Костянтином Карамніцом, який активно допомагає нашим військовим, які дають відсіч рашистським окупантам, спорядженням, автомобілями, провізією і медикаментами.

Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

+1 #1 Iгор 19.05.2022, 19:29
То.что город принимает беженцев - это правильно и нормально. Жаль,что стадион "Металлург", а вместе с ним и команда города "Кривбасс" при мэре Вилкуле КАНУЛИ в Лету. Помниться: мэру было пофиг,когда "Кривбасс" просил о помощи ... Спасибо Президенту - сумел начать процесс возрождения любимой команды! И "Металлург" строится НЕ на финансировании и желании городских властей,к сожалению - а по плану команды Президента. Так что - понимаем! Верим,что спорт после окончания войны не будет зависим от нынешних и прошлых "крепких" хозяйственников "профессионалов" .
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!