Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Ввечері понеділка, 2 травня, на традиційному щоденному брифінгу голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр ВІЛКУЛ наголосив на посиленні ворогом сброб збору розвідданних у регіоні та зупинився ще на таких питаннях

020522 30 min

- Ситуація у Кривому Розі та Криворізькому регіоні стабільна, перебуває повністю під контролем ЗСУ та Військової адміністрації. Усі органи влади працюють, вся інфраструктура міста працює.

Наші війська утримують лінію оборони на південному напрямку у Херсонській області. Завдяки героїзму наших солдатів, плани ворога щодо просування у бік кордонів Дніпропетровської області зазнають невдачі. Ідуть позиційні бої.

- Наголошується на збільшення розвідувальних дій противника з використанням безпілотних літальних апаратів. Декілька таких БПЛА були збиті нашими військовими.

- Окупанти продовжують обстріл мирних територій по всій лінії фронту. Як і раніше – страждають мирні об'єкти. Зокрема, в районі Білої Криниці внаслідок обстрілу було пошкоджено газову магістраль.

- Продовжується постійна робота щодо зміцнення ліній нашої оборони. Також продовжується розмінування територій Криворізького району, які росіяни засипали забороненими боєприпасами. Вже знешкоджено понад 1200 боєприпасів. Сьогодні на території Зеленодольської громади – нейтралізовано ще 37 касетних боєприпасів.

– Незважаючи на тимчасову складну ситуацію з паливом у всій Україні, всі критично важливі служби міста – зокрема швидкі допомоги, пожежні, патрульні – паливом забезпечені. Міський електротранспорт працює у нормальному режимі. По можливості користуватись краще ним, тим більше, що він безкоштовний.

Переклад з російської
Юрій ПОТУПЧИК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!