Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє «Безоплатна правова допомога. Кривий Ріг», з нагоди Дня захисників і захисниць України у Бібліотеці-11 пройшов правопросвітницький захід для ліцеїстів Криворізького військового ліцею

121021 23 min

Це юні хлопці, які обрали для себе нелегкий шлях: стати рятувальниками, військовими, поліцейськими.

Сьогодні, 12 жовтня, вони дивились в Кривому Розі фільм «Мир» із колекції Docudays.UA. На роздуми надихнув усіх головний герой, Мирослав Гай, який в часи, коли країна опинилась в небезпеці, робив усе можливе, щоб її врятувати.

Спочатку він був на Майдані, потім на війні, потім возив волонтерську допомогу туди, куди мало хто наважувався.

І такий вибір робить кожен з нас. Адже тільки завдяки героїзму, мужності наших захисників ми живемо під мирним небом, хоча на Сході щодня гинуть військові. Вони захищають Україну, кожного з нас.

Час минув швидко. Адже наш кіноклуб медіапросвіти «Правознай» організовує не звичайні нудні лекції, а перегляд фільмів, дискусії та обговорення.

Ліцеїсти взяли участь в обговоренні, поділились враженнями, емоціями, задали питання і отримали знання, де взяти правову інформацію, куди звертатись для захисту власних прав.

Також вони пообіцяли передати своїм вихователям та всім знайомим ветеранам АТО/ООС матеріали про право учасників бойових дій на безоплатну вторинну правову допомогу.

На тендітне і оптимістичне «Слава Україні!» від нашої тренерки та модераторки кіноклубу медіапросвіти про права людини Наталі Кожем'яки пролунало гучне, дружнє, потужне «Героям слава!» - від наших майбутніх захисників.

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!