Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє «17 окрема танкова Криворізька бригада імені Костянтина Пестушка», 29 серпня керівництво та особовий склад 17 окремої танкової бригади взяли участь у заходах, які присвячені вшануванню пам’яті загиблих захисників України. Заходи відбулися як на території бригади, так і в місті

290821 18 min

О 08.00 під Гімн України був урочисто піднятий в Кривому Розі Державний Прапор з метою вшанування захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни.

О 10.00 під час загально-національного трауру на території бригади був приспущений прапор, а особовий склад схилив свої голови під час хвилини мовчання. На завершення церемонії вшанування загиблих Героїв були покладені квіти до Меморіалу полеглим воїнам 17 окремої танкової бригади та 40 окремого мотопіхотного батальйону «Кривбас».

290821 19 min

Також відбулося цільове інформування військовослужбовців щодо історичних подій, які передували встановленню Дня пам’яті захисників України.

Військовослужбовець 17 окремої танкової бригади Степанчиков, як свідок Іловайських подій і людина, якій довелося пройти полон, поділився своїми спогадами з молодим поповненням.

Присутні дізналися як військовослужбовці Збройних сил України у 2014 році відстоювали територіальну недоторканість країни.

290821 20 min

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!