Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє депутат міськради Кривого Рогу Наталія ШИШКА, 5 серпня відбудеться позачергова сесія міської ради по розгляду петиції з вимогою зберегти 8-му міськлікарню як окрему юридичну особу і не піддавати її реорганізації шляхом приєднання до 16-ої міської лікарні

040821 12 min

Розгляд цієї петиції відбуватиметься на тому етапі, коли вже завершила свою роботу створена рішенням міської ради за пропозицією міського голови Костянтина Павлова робоча група по розробці стратегії розвитку системи охорони здоров'я Кривого Рогу та кожного закладу окремо.

Але по факту ця робоча група не напрацювала ніякої стратегії. На сьогодні працівники 8-ої лікарні так і не знають, який заклад планується створити в результаті приєднання 8-ої до 16-ої, яким чином буде врегульоване кадрове питання: всіх звільнять і заново приймуть на роботу; всіх переведуть; чи просто зроблять новий запис у трудових книжках, що вони тепер працюють не у 8-ій міській лікарні, а в іншій юридичній особі. І що ж буде з відділеннями, профіль яких дублюється?

Для того, щоб працівники лікарні з цими питаннями завтра не вийшли під міськвиконком, сьогодні у лікарні роздають листівку. у перших рядах якої працівникам після реорганізації обіцяють підвищити заробітну плату.

Сильний хід. Якщо не враховувати те, що обіцяє це якась міфічна «адміністрація 8-ої лікарні», яка в результаті реорганізації зникне як явище. З кого ж тоді питати про підвищення зарплати?

040821 13 min

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!