Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє в Кривому Розі «Управління екології виконкому Криворізької міської ради», 30 липня здійснено обстеження АТ «Кривбасзалізрудком» щодо виконання заходів з пилопридушення а також заходів з розпланування, упорядкування та озеленення санітарно-захисних зон (СЗЗ)

020821 8 min

В обстеженні в Кривому Розі взяли участь представники управління екології, Держекоінспекції України, громадської організації «Досить труїти Кривий Ріг» та Голова постійної комісії міської ради з питань екології та природних ресурсів.

Комісією здійснено обстеження проммайданчиків та СЗЗ шахт «Гвардійська», «Тернівська», «Родіна», «Октябрська» та зон рекультивації.

Під час обстеження зафіксовані факти пиління на технологічних шляхах ш. «Тернівська», що вказує на недостатність заходів з пилопридушення.

За результатами обстеження комісією АТ «Кривбасзалізрудком» рекомендовано:

- збільшити кількість поливочних машин, відповідно до п. 1.44 Міської екологічної програми,

- забезпечити використання зв’язуючих речовини при виконанні заходів з пилопридушення на технологічних дорогах проммайданчиків, відкритих складах та інш. поверхонь, що пилять,

- забезпечити благоустрій та упорядкування санітарно-захисної зони у відповідності до вимог Державних санітарних правил планування та забудови населених пунктів від 19.06.1996 №173, у т.ч. видалення карантинних рослин.

020821 9 min

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!