Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє група «Профпідготовка Криворіжжя», з метою підвищення рівня професійної підготовки в умовах виробництва понад 80 здобувачів освіти в Кривому Розі з професій «Кухар», «Кондитер», «Офіціант» проходять практику на морських курортах

310721 17 min

Студенти Криворізького навчально - виробничого центру, Міжрегіонального центру підготовки та перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців, Криворізького центру професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу проходять виробничу практику в оздоровчих таборах, санаторіях та базах відпочинку Херсонської (м. Скадовськ) та Запорізької областей (смт. Кирилівка, м. Приморськ).

Здобувачі освіти знайомляться з сучасними виробничими технологіями, обладнанням; відпрацьовують програму виробничої практики по виконанню технологічних процесів приготування страв, творчо застосовують отримані знання в своїй діяльності.

Літня виробнича практика - це не тільки підвищення професійного рівня здобувачів освіти, а й оздоровлення та цікаве дозвілля: конкурси, екскурсії і цілюще тепле море.

Також читайте - Работа по пятницам в Кривом Роге от газеты «Моя Об'ява» - 30 июля

Методисти
Кичук С.Є, Бабич Т.С.
ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!