Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє в Кривому Розі «Військова частина 3011 Національної гвардії України», 24 липня мешканці Лисичанська та військовослужбовці відзначили сьому річницю звільнення від проросійських бойовиків

260721 20 min

Урочисті заходи відбулися біля меморіалу на честь військовослужбовців 21-ї окремої бригади, які загинули під час спецоперації 23 липня 2014-го року– генерал-майор (посмертно) Олександр Радієвський, полковник (посмертно) Павло Сніцар та солдат строкової служби Ігор Коцяр.

Цього дня серед присутніх їх рідні – батьки Ігоря Коцяра, Світлана та Олександр, а також син легендарного командира Андрій Радієвський. Про те, що стане військовим він знав ще з дитинства, тому пішов навчатися у Криворізький ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, а згодом – в Національну академію Національної гвардії України.

У 2014-му році, будучи вже кадровим офіцером, брав участь у бойових діях на сході України. Звістку про загибель батька почув, перебуваючи на передових лініях.

Сьогодні Андрій Олександрович проходить службу на черговій ротації в районі проведення операції Об’єднаних сил та з гідністю продовжує справу свого батька – захищає українську землю.

«Живіть мирно, так, як хотіли наші хлопці, наші сини», - привітала мешканців Лисичанська Світлана Коцяр.

Пам’ять українських героїв вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіалу, а священнослужителі провели панахиду за загиблими.

Сьогодні у визволеному місті мало що нагадує про ті часи, коли Лисичанськ перетворився на поле бою, а меморіал із викарбуваними іменами нацгвардійців військової частини 3011 зустрічає кожного, хто приїжджає в місто та не дає забути – війна триває.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!