Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє «Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради», незважаючи на стихію, що вирувала понад 14 годин у Кривому Розі, до ранку вдалося відновити нормальну життєдіяльність міста

210721 9 min

Ще з вечора вівторка, 20 липня працює оперативний штаб з ліквідації наслідків стихії. Вранці основна частина міського комунального транспорту вийшла на маршрути, всі магістралі міста розчищені, водопостачання відновлено по всьому місту.

Тривають роботи енергетиків з відновлення енергопостачання на мкрн. Зарічний - 4, 5, 7 та інших, постраждалих від стихії, працює 20 бригад.

З 16-ї години вівторка, 20 липня на Кривий Ріг обрушився циклон «Крістоф» з ураганним вітром, грозами та градом діаметром до 3,5 см. Стихія вирувала в різних районах міста до 6 ранку середи, 21 липня.

В результаті стихії вночі, в період максимального погіршення погодних умов, були відключення підстанцій, в тому числі високовольтні 150 кВ, енергопостачання припинилося для 32 тисяч криворіжців.

О п’ятій ранку сталося аварійне відключення подачі електроенергії на високовольтні лінії Обленерго, в результаті чого були знеструмлені депо й підстанції міського електротранспорту.

Завдяки оперативно проведеній роботі вже через годину - до шостої ранку була частково, а до 07.15 ранку - повністю відновлена робота швидкісного трамвая, звичайних трамваїв та тролейбусів.

В період відключення був максимально задіяний транспорт інших перевізників. На даний момент на міські лінії виведено 100% планового рухомого складу.

Вже відновлено енергопостачання на мкрн. Східний-1, Вечірній, по вул. Глазового, Мудрьоній, частково на 4, 5, 7-му Зарічних.

Представники енергопостачальних кампаній продовжують вести відновлювальні роботи на Зарічному, жил масивах в Довгинцівського району - «Дружба», «Ластівка» та ін.

За інформацією Обленерго енергопостачання в районах масових відключень планується відновити сьогодні, 21 липня, до 12.00 - 14.00 годин і перейти в режим обслуговування точкових заявок.

Також дивіться - Долгожданный дождь прошел в Кривом Роге, местами с градом (видео)

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!