Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє в Кривому Розі «17 окрема танкова Криворізька бригада імені Костянтина Пестушка», курсанти Національної академії Сухопутних військ розпочали військове стажування у військовій частині

150621 10 min

В 17-ту окрему танкову бригаду прибули курсанти факультету бойового застосування та факультету морально-психологічного забезпечення.
Вони були розподілені в Кривому Розі по підрозділах за прямим посадовим призначенням.

«Курсанти в ході стажування будуть набувати практичні навички для подальшого проходження служби. Вони через рік обійматимуть посади, в тому числі заступників з МПЗ. Дівчата та хлопці вперше проходять стажування в 17 окремій танковій бригаді. Серед них є ті, хто вже проходить службу за контрактом, а є і ті, хто прийшов навчатися одразу після школи. В академії ми їм даємо теоретичні знання, розповідаємо про здобутий власний досвід, адже практично всі офіцери – учасники бойових дій, а в бригаді вони будуть відпрацьовувати здобуті знання на практиці», - розповів викладач морально-психологічного забезпечення діяльності військ Національної академії Сухопутних військ підполковник Олег Сковира.

В перші дні практики курсантів ознайомили з розпорядком дня бригади, парком бойових машин, об’єктами навчально – матеріальної бази і задачами, які вирішують підрозділи.

Курсантів залучатимуть до проведення занять і надавати їм допомогу в практичній роботі, а також вчити організації і проведенню виховної роботи, військового, морального і правового виховання особового складу, формам та методам роботи в військових колективах.

Наприкінці стажування безпосередні керівники практики складатимуть письмовий відгук на кожного курсанта.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!