Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як стало відомо Весь Кривий Ріг з повідомлення «Криворізької музичної школи №10», на сцені відбулася гучна прем'єра уривку з мюзіклу «Енні», за мотивами одноіменного бродвейського мюзіклу 1977 року

130421 12 min

Учні зразкового театрального колективу «КРОК», середня група «Веселка», під керівництвом Олени Лупеко втілили в життя в Кривому Розі дуже сміливий задум.

Ще у вересні сама ідея зробити постановку мюзікла здавалася міражем. Але в процесі роботи, від репетиції до репетиції, все чіткіше вималювався контур та об'єм майбутньої вистави. Вибагливо добиралися костюми, реквізит та декорації, проходили багатогодинні репетиції з хореографії.

Режисер-постановник Олена Лупеко долучила до роботи своїх колег- однодумців, справжніх музикантів. Ірина Кривуля протягом багатьох місяців допомагала трудитися над вокальними та хоровими номерами, а звукорежисер Євгеній Лукашкин гостинно та професійно працював з нашими артистами у студії звукозапису.

Вперше юні артисти виконують на сцені стільки творчих завдань одночасно: будують діалоги, співають, танцюють, тримають драматичну сюжетну лінію, показують театр тіней...

Глядачі були у захваті! Емоції вирували від сліз до щирої посмішки.

130421 13 min

Підготувала до публікації
Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!