Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як стало відомо Весь Кривий Ріг з посту Анастасії ДАВИДОВОЇ, мешканців міста запрошують долучитися до благодійного збору книг, одягу та взуття котре було у використанні, натільної білизни, засобів індивідуальної гігієни

060421 16 min

Ці речі збираються для дорослих людей, котрі перебувають на обліку в Кривому Розі у КУ «Будинок нічного перебування» та КУ «Територіальний центр соціального обслуговування в Покровському районі».

Будинок нічного перебування, основною послугою котрого, є надання притулку повнолітнім особам, які перебувають у соціальному становищі бездомності на підставі проведеного комплексного визначення стану індивідуальних потреб отримувачам соціальної послуги (постановка на облік бездомних осіб, надання притулку повнолітнім особам, які перебувають у соціальному становищі бездомності, відновлення документів, потреби реєстрації місця проживання тощо.

Територіальний центр соціального обслуговування надає соціальні послуги громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, за місцем проживання, в умовах стаціонарного, тимчасового або денного перебування.

В Територіальному центрі на обліку знаходяться громадяни похилого віку, особи з інвалідністю, хворі (з числа осіб працездатного віку на період до встановлення їм групи інвалідності, але не більш як чотири місяці), які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги, громадяни, які перебувають у складній життєвій ситуації у зв’язку з безробіттям і зареєстровані в державній службі зайнятості як такі, що шукають роботу, (і мають на своєму утриманні неповнолітніх дітей, дітей з інвалідністю, осіб похилого віку, осіб з інвалідністю), якщо середньомісячний сукупний дохід їх сімей нижчий ніж прожитковий мінімум для сім’ї.

Тому, саме для цих людей ми і оголошено збір допомоги.

До зборів вже долучилися працівники Виконкому Покровської районної ради, працівники Управління праці та соціального захисту населення виконкому Покровської районної у місті ради, депутати різних районних рад.

Адреси закладів для прийому допомоги:

Будинок нічного перебування - вулиця Сєченова буд. 50А, район ПНД\ Більшовик, телефон для зв’язку (097) 391-44-98.

Територіальний центр соціального обслуговування - вулиця Електрозаводська буд. 22А, телефон для зв’язку (096) 198-56-17.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

-1 #1 Анна 06.04.2021, 22:16
То есть собирают помощь для наркоманов и алкашей. Туда иной контингент не приходит
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!